Lejligheden

Lejligheden er ældre- og handicapegnet med eget tekøkken, bad og toilet. Alle boliger er 1 værelses lejligheder på 74 m2. incl. fællesareal med køkken og opholdsstue. 

Stuen kan indrettes efter eget ønske. Dog skal der tages hensyn til medarbejdernes arbejdsforhold. Der skal være plads til evt. hjælpemidler.

Beboeren skal selv sørge for gardiner. Der er loftsbelysning, men egne loftslamper må gerne bruges i stedet.

Ud for hver lejlighed er der en terrasse på 15 m2. 

Alt ligger i et plan uden dørtrin ved nogen af dørene.

En lejlighed

 

Pårørende

Forudsætningerne for at beboerne på Sandfeldgården kan få et godt ophold, er at de pårørende føler sig velkommen i det nye hjem.

Derfor er det meget vigtigt, at medarbejderne, beboeren og de pårørende får et godt samarbejde og kendskab til hinanden, hvilket helst skal etableres fra starten af opholdet. Det sker kun, hvis der er åbenhed og imødekommenhed i dialogen.

Pårørende er altid velkommen! Der er ingen faste besøgstider. Dog opfordres det til at tage hensyn til evt. middagshvil.

I løbet af året vil de pårørende blive inviteret til forskellige arrangementer. Det kan være af orienterende art, men også med underholdningstemaer, hvor værdien skal ses i samværet med beboere og pårørende.

Besøg hos familie/venner og ferie aftales med personalet af hensyn til den daglige planlægning.