Sandfeldgården fejrer Danske Diakonhjems 60 års jubilæum

Danske Diakonhjem har 60 års jubilæum i år. Det fejrede Sandfeldgården fredag d. 31. august med åbent hus. Ca. 85 feststemte beboere, pårørende, frivillige og medarbejdere mødte op til festligheden, hvor der var flot pyntet op med ballonport og flag.

Forstander Lilian Vium bød velkommen og fortalte om at Kibæk Hvilehjem, som siden er blevet til Sandfeldgården, var det ene af tre plejehjem, der i 1958 var medvirkende til etableringen af Danske Diakonhjem. Lilian takkede vennekredsen Nybyggerne for hjælpen i anledning af jubilæet og for den indsats de gør i hverdagen på Sandfeldgården.

Det var en rigtig hyggelig og festlig eftermiddag, hvor Steen Nielsen fra Give lavede musikalsk quiz, hvor der blandt andet skulle gættes titlen på sange, hvem der har sunget sangene, hvilken gruppe forskellige kunstnere har været med i osv. Til tider skulle der flere ledetråde til inden quizzen kunne gættes og sangen synges.

Køkkenet havde lavet lækre små snitter med roastbeef, laks og æg og rejer, som blev serveret til de fremmødte i løbet af eftermiddagen. Til kaffen blev der serveret en yderst fristende kagetapas. Det hele blev rost meget og køkkenpigerne fik en stor klapsalve for lækkerierne.

Efter forfriskningerne var der ønskekoncert, som Steen Nielsen også stod for. Der var ca. 120 sange at vælge imellem og sangene blev vist på storskærm, så det var muligt for alle at synge med. Steen Nielsen formåede at skabe en rigtig god stemning til jubilæet med sin dejlige musik og gode underholdning. Det var en rigtig dejlig eftermiddag.