Frivillig festen

 

Torsdag d. 8. november var der lagt op til fest på Sandfeldgården – de frivillige var inviteret til fest, - en aften, hvor rollerne er byttet om, - hvor de frivillige skal nyde og ikke yde!

Indgangsparti og borde var flot pyntet op i efterårets tegn og de ca. 120 frivillige, beboere og medarbejdere glædede sig til en dejlig menu samt aftenens underholdning.

Vi fik serveret lækker græskarsuppe og andesteg med masser af tilbehør, og aftenens underholdning viste sig at være Brande Amatørorkester, -  et orkester, der har ca. 30 medlemmer, og er ledet af Jan Glud Østergård. Endvidere medbragte orkestret to solister Børge Toft og Sebastian Glud Østergård, der leverede adskillige numre med deres flotte sangstemmer. Brande Amatørorkester er et meget velspillende orkester, og vi blev præsenteret for musik af Andre` Rieu, Frank Sinatra og Elvis med flere, og orkestret spillede mange velkendte musikstykker, hvor alle kunne nynne og gynge med i takt, - ja nogen vovede sig også ud i en lille vals!

I løbet af aftenen fik vi udleveret bankoplader, hvor vi selv skulle påføre tallene fra 1 til 50. Lene læste en fortælling, der var bygget op over de frivilliges aktiviteter på Sandfeldgården, og her skulle vi være opmærksom på tallene, der efterhånden blev læst op i fortællingen og sørge for at krydse dem af på vores plader.

Forstander Lilian Vium holdt en tale, hvor hun takkede de frivillige for deres indsats og hvilken effekt det har for beboere og medarbejdere. Hun sammenlignede blandt andet med sommerfugleeffekten, hvor et lille vingeslag kan få betydning for noget meget større et andet sted.

Så blev der serveret kaffe med isroulade og hindbærkompot, og her kom Brande Amatørorkester igen frem på scenen efter en lille pause og gav os flere dejlige musikoplevelser.

Tusind tak til Sandfeldgården for en rigtig dejlig og underholdende aften.

Herdis Callesen