Fest for frivillige, beboere og medarbejdere

Smukt pyntede borde, bød de 106 deltagere til frivilligfesten 2019 velkommen.
Fra starten kunne man mærke at der var lagt op til en rigtig festlig aften – og det blev det sandelig!
Efter en varm velkomst på vegne af Sandfeldgården, blev der skålet og hilst på bordenes deltagere.
På bordene lå nogle fine sangbøger med stor skrift, og de skulle da bruges!
En lækker forret der stod perfekt til hvidvinen, satte forventningerne i vejret, og vi blev ikke skuffet!
Aftenens underholdning kom Flemming Gammelholm, Als med. Flemming kunne krydre fællessangen med små sjove historier imellem de kendte strofer, der engagerede deltagerne  på allerbedste vis.
Efter hovedretten kom der festligt lys på scenen, og ind trådte selveste Elvis! Overordentligt fint fremført fik vi et stort repertoire af Elvis kendte sange, mens selvsamme i bedste croonerstil charmerede sig ind hos damerne. Ja enkelte var endda så heldige at modtage en svedeklud. Om de mørke solbriller snød udsynet for Elvis, i lokalet, der var delvis mørkelagt vides ikke, men han tog fejl af retningen og mødte en stolpe på vej ned igennem salen. Om det var årsagen til at han også charmerede sig ind hos en mandlig deltager og måtte løfte de mørke briller, for at konstatere at han var på gale veje, eller om det var planlagt gjorde ikke underholdningen ringere. Der blev sunget med på Return to sender og de mange andre kendte sange. Super underholdning!
Lilian holdt en smuk tale om de frivilliges indsats, ikke bare på Sandfeldgården men over hele landet. Danskerne har virkelig forstået den store betydning det er, at deltage. Mange frivillige oplever det særdeles meningsfuldt, og taknemmeligheden hos modtagerne er i sig selv en stor tak.

Aftenen sluttede med at køkkenpersonalet blev kaldt ind, og de høstede et stort velfortjent bifald.