Udflugt til MCH - et lærerigt besøg hos MCH i Herning

Onsdag den 6. oktober fyldte vi vores to busser med beboere og frvillige og drog afsted mod MCH. Formiddagsholdet havde direktionssekretær Kirsten Lund med på tur. På eftermiddagsholdet gav chaufførerne deres egen version af de oplysninger, de havde fået om formiddagen.

Den runde hal var Nordens største i sin tid.
Der holdes mange fester i MCH, der var 8000 gæster til den største fest. MCH laver selv maden. Omegnens klubber kan tjene 125 kr. per person ved at servere. Det giver et godt tilskud til deres drift.

Hallerne ændrer udseende alt efter, hvilket arrangement, der er. Gulvbelægning, vægge osv. skifter farve. Vi kørte busserne ind i en af hallerne for at se, hvordan det så ud.
Der er også flere små, hyggelige restaurationer fordelt rundt om i MCH.

Vi fik også lov at køre ind i Boxen, der er en fleksibel multiarena, der kan rumme 15.000 tilskuere og har faciliteter til arrangementer i verdensklasse.

Dyrskue-hallerne bruges kun 5 dage om året. De udlejes til campingvogne, tivolier o. l. Dyrskuepladsen bruges også som campingplads.

Jens S fortalte om MCH Arena: Den er hjemsted for FCM. Ikast og Herning Fremad blev lagt sammen i ’99, og arenaen blev bygget i 2004. Rummer 11.535 tilskuere.

Birgit, Hans og Ole var arrangørerne, chaufførerne og kaffeservitørerne. Deltagerne var: Bodil, Inga, Thyra, Ejnar, Hanne, Ingrid og Helga fra Kongelunden samt Axel, Jens S og Laurits fra Nyboder.


EN HOLDNING TIL OMSORG

Lydhør omsorg med nærvær og varme - altid med afsæt i det enkelte meneske, dig som beboer, dit liv, dine ønsker og behov.